Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση, πάθος, αποτελεσματικότητα

Συγκέντρωση, πάθος, αποτελεσματικότητα

img_5198


Επιστρέφει στις προπονήσεις η ΟΜΟΝΟΙΑ μετά την χθεσινή ξεκούραση. Πλέον η προετοιμασία μπαίνει στην τελική ευθεία και το μυαλό όλων είναι στον Απόλλωνα. Οι πράσινοι έχουν δει αρκετές φορές τον αντίπαλο, ξέρουν τι να προσέξουν, ξέρουν και που να κτυπήσουν. Όλα αυτά βέβαια στη θεωρία, γιατί η πράξη είναι αλλιώς.

Στα ντέρμπι τη διαφορά κάνουν η συγκέντρωση, το πάθος και η αποτελεσματικότητα. Το πάθος, θέλουμε να πιστεύουμε πως είναι αυτονόητο. Οι παίκτες μας πρέπει να μπουν στο γήπεδο σαν να μην υπάρχει αύριο. Όσον αφορά τη συγκέντρωση, δεν θα κουραστούμε να επαναλαμβάνουμε πως οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ειδικά στα μετόπισθεν, πρέπει να αποφύγουν τα λάθη. Τα λάθη πληρώνονται και ειδικά σε τέτοιο επίπεδο απαγορεύονται. Τέλος σημαντικό είναι να τελειώσουμε και όσες φάσεις θα βρούμε. 18 τελικές προσπάθειες (όσες με το Παραλίμνι) δύσκολα θα γίνουν, έτσι στις όσες βρούμε πρέπει να σκοράρουμε.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα. Πρέπει όμως να το δείξει μέσα στο γήπεδο. Έχει ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο όμως πρέπει να προσεγγίσει σαν ευκαιρία για να κτίσει δυναμική.