Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συμπληρώθηκε η 10αδα

Συμπληρώθηκε η 10αδα


Με τέρμα που σημείωσε ο Ορελιέν Σετζού, το Καμερούν νίκησε με 1-0 την Λιβύη και τερμάτισε στην πρώτη θέση του 9ου ομίλου, παίρνοντας έτσι την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Το Καμερούν συμπλήρωσε με αυτόν τον τρόπο τη 10άδα των ομάδων που θα διεκδικήσουν τα πέντε αφρικανικά εισιτήρια για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Από Το Σάββατο στη 10αδα θυμίζουμε είναι το Πράσινο Ακρωτήρι των Πλατινί και Σοάρες.

Οι δέκα χώρες: Πράσινο Ακρωτήρι, Αιθιοπία, Ακτή Ελεφαντοστού, Γκάνα, Μπουργκίνα Φάσο, Νιγηρία, Αίγυπτος, Αλγερία, Καμερούν και Σενεγάλη.

Πριν από την κλήρωση της 16ης Σεπτεμβρίου, θα χωριστούν σε ισχυρούς και ανίσχυρους βάση του συντελεστή τους στο FIFA Ranking. Το Πράσινο Ακρωτήρι των δύο παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βρίσκεται στην 36η θέση μετά τις πρόσφατες του επιτυχίες στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής.

Τα παιχνίδια έχουν προγραμματιστεί για την περίοδο 11-15 Οκτωβρίου και 15-19 Νοεμβρίου. Σε αυτό το διάστημα θα υπάρξει διακοπή στο πρωτάθλημα. Οι 5 νικητές του τρίτου γύρου εξασφαλίζουν ισάριθμα εισιτήρια για την τελική φάση του Μουντιάλ 2014.