Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη…

ma_04056


Ποιο είναι το κοινό σημείο των παιχνιδιών με Άστρα στη Ρουμανία, Ανόρθωση και Απόλλωνα; Και στα τρία η ΟΜΟΝΟΙΑ δέχθηκε γκολ από πολύ νωρίς. Κόντρα στην Ανόρθωση θα μπορούσε να το δεχθεί και νωρίτερα, ενώ με τους άλλους δύο, μόλις απειλήθηκε, μάζεψε την μπάλα μέσα από τα δίκτυα της.

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση και η ευθύνη βαραίνει το τεχνικό τημ, αλλά πρωτίστως τους ποδοσφαιριστές. Ο προπονητής τους άλλωστε τόνισε χθες πως είχαν γίνει συστάσεις για το ξεκίνημα, αλλά πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό το σκορ ήταν 1-0. Είναι απλά απαράδεκτο, να μπαίνουμε στο γήπεδο με αυτόν τον τρόπο. Ειδικά όταν το πληρώνουμε ξανά και ξανά και ξανά.

Ας μην γελιόμαστε, έτσι δεν πάμε πουθενά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει πολλά να διορθώσει, ανάμεσα τους και την αδυναμία στο ξεκίνημα. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πως τα αμυντικά λάθη δεν έχουν εκλείψει, ούτε οι στιγμές έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης, ενώ χθες είδαμε αδυναμία και στη δημιουργία μεγάλων ευκαιριών. Τα λάθη πρέπει να διορθωθούν άμεσα, για να δούμε μέχρι που μπορούμε να φτάσουμε.