Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Χρειάζεται νέος αέρας

Χρειάζεται νέος αέρας

img_8885


24 Σεπτεμβρίου σήμερα. Μία μέρα μετά την ήττα από τον Απόλλωνα που μας άφησε 6 βαθμούς από την κορυφή και αρκετές μέρες μετά την ανακοίνωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για εκλογική συνέλευση. Πώς σχετίζεται το ένα με το άλλο θα μας πείτε; Κι όμως…

Η χθεσινή ήττα ήρθε να μας θυμίσει ξανά πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι. Σε κάθε αποτυχία, αρχίζει το ίδιο τροπάρι, βυθιζόμαστε ακόμα περισσότερο, κινδυνεύει ολόκληρο το οικοδόμημα. Χρειάζεται αλλαγή και χρειάζεται αυτή η αλλαγή να έρθει άμεσα, να δείξει στον κόσμο -σημαντική μερίδα του οποίου έχει χάσει τη πίστη- πως αρχίζουμε από άλλες βάσεις.

Τις τελευταίες μέρες ακούσαμε πως ο Στέλιος Μυλωνάς δέχεται πίεση να συνεχίσει. Πιο πριν είχαν αναφερθεί ονόματα που ενδιαφέρονται να μπουν στη διοίκηση. Δεν ξέρουμε πώς θα προχωρήσουμε τελικά, ποιοι θα μείνουν, ποιοι θα φύγουν αυτό που ξέρουμε είναι πως αν συνεχίσουμε έτσι, θα δυσκολευτούμε. Το βέβαιο είναι πως όποιος μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά πρέπει να έρθει κοντά, για να έρθει αυτή η αλλαγή που αναφέραμε. Χρειάζεται επανεκκίνηση, με ειλικρίνεια και σε στέρεες βάσεις.