Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όντως τρελές ταχύτητες

Όντως τρελές ταχύτητες


Αυτό που είδαμε μέσω βίντεο αλλά και ακούγαμε από τις προπονήσεις επιβεβαίωσε ο Τζάστιν Μεγκόλο. Ότι δηλαδή διαθέτει τρελή ταχύτητα, και όταν βρει χώρους ή βρεθεί στο 1 εναντίων 1 με αμυντικό, μπορεί εύκολα να την εκμεταλλαυτεί. Αυτό βέβαια δεν ήταν το μόνο συμπέρασμα στο οποίο μπορεί κανείς να καταλήξει βλέποντας το ψεσινό παιχνίδι.

Ίσως ακόμα πιο σημαντικό είναι ότι ο Καμερουνέζος δεν έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης αλλά στα άκρα. Αν ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ τον προορίζει περισσότερο για εκεί παρά για το φτερό, θα το μάθουμε όταν έρθουν τα έγγραφα του ποδοσφαιριστή και δηλωθεί και επίσημα, από το αγωνιστικό στυλ του όμως, η αλήθεια είναι πως περισσότερο για winger τον κάνουμε, αλλά προπονητές δεν είμαστε.

Η ταχύτητα πάντως δεν είναι αρκετή από μόνο της για να κάνει κανείς μεγάλη καριέρα στο ποδόσφαιρο. Το ντεμπούτο του Τζάστιν ήταν σίγουρα θετικό, αφού με 2-3 κούρσες έκλεψε τις εντυπώσεις. Θα χρειαστεί όμως προσπάθεια και συνεχής βελτίωση για να πιάσει το μάξιμουμ των δυνατοτήτων του. Είναι μόνο 20 χρόνων και εχει τα φυσικά προσόντα για κάτι μεγάλο.