Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Απώλειες οι άλλοι θα έχουν…

Απώλειες οι άλλοι θα έχουν…

img_3664


Δεν το λέμε για να παρηγορούμε τον εαυτό μας, θα το αντιληφθείτε στη συνέχεια του κομματιού. Η αλήθεια είναι πως οι 6 βαθμοί από την κορυφή μόλις στην 6η αγωνιστική, δεν σημαίνουν πολλά πράγματα. Και υπάρχει μπόλικος χρόνος και μπόλικα παιχνίδια για να καλυφθούν. Δεν είναι η απόσταση που πρέπει να μας απασχολεί.

Εκείνο που πρέπει να μας απασχολεί είναι γιατί δεν έχει καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδόσει σε υψηλό επίπεδο. Μπαίνουμε σε ένα σερί από βατούς αγώνες, που κανονικά πρέπει να κερδηθούν όλοι. Οι εμφανίσεις της ομάδας όμως προς το παρόν δεν έχουν δώσει τα εφόδια για να μπούμε στη σειρά με αυτοπεποίθηση. Και μόνο οι ποδοσφαιριστές με τον προπονητή τους μπορούν να αλλάξουν αυτή την εικόνα. Πέρσι η βελτίωση ήρθε στο δεύτερο γύρο, αλλά ήταν άλλα δεδομένα. Και αν ξυπνήσουμε δεύτερο γύρο θα είναι αργά.

Βαθμούς θα χάσουν οι υπόλοιποι, αυτό είναι βέβαιο. Μέχρι το επόμενο δικό μας ντέρμπι, μεσολαβούν αρκετά των ανταγωνιστών μας. Το θέμα είναι να ανεβούμε εμείς και να εκμεταλλευτούμε στο έπακρον τις απώλειες τους.