Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Α. Δημητρίου: “Είναι στο χέρι του κάθε Ομονοιάτη”

Α. Δημητρίου: “Είναι στο χέρι του κάθε Ομονοιάτη”


Ο εκπρόσωπος τύπου του σωματείου μας, Ανδρέας Δημητρίου, μίλησε στη σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη του προπονητή της ομάδας μας όσο αφορά το παιχνίδι της Κυριακής με τη Νέα Σαλαμίνα και την εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη του παιχνιδιού, αλλά και την προπώληση των εισιτηρίων.

Για την εκδήλωση προς τιμή του  Γιόζεφ Τζούριακ είπε:
«Στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα θα γίνει μία εκδήλωση για να τιμήσουμε των πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, Γιόζεφ Τζούριακ, περίπου 15 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα. Ο κύριος Τζούριακ έχει έρθει στην Κύπρο και θα τον τιμήσει η ομάδα για όλα αυτά που έχει προσφέρει τις δύο σεζόν που έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι κάτι που έχει χαροποιήσει τον κόσμο και είναι ένας επιπλέον λόγος να έρθουν στο γήπεδο να χειροκροτήσουν ένα ποδοσφαιριστή που τους χάρισε στιγμές χαράς και ευτυχίας».

Για την προπώληση και το ρόλο του κόσμου στον αγώνα δήλωσε:
«Από εκεί και πέρα η προπώληση εισιτηρίων πάει πάρα πολύ καλά. Όπως φαίνετε η απόφαση της διοίκησης να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων έχει λειτουργήσει πάρα πολύ θετικά στην προπώληση, όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα μεγάλο αριθμό φιλάθλων την Κυριακή. Ο τελικός αριθμός θα καθοριστεί από τον κάθε Ομονοιάτη. Δηλαδή είναι στο χέρι του κάθε Ομονοιάτη να αυξήσει τον αριθμό προσέλευσης του κόσμου την Κυριακή στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα, ναι υπάρχει ο ενθουσιασμός στην ομάδα όμως είναι ποδόσφαιρο, αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε και σε περίπτωση που στο παιχνίδι κάτι στραβώσει και δεν πάει όπως το θέλουμε εκεί είναι που πρέπει όλοι μας να φανούμε πολύ πιο δυνατοί. Ο κόσμος έχει πολύ σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει σε αυτό ούτως ώστε να σπρώξουμε την ομάδα στο να κερδίσει το παιχνίδι».