Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Διεθνείς υποχρεώσεις για 4 πράσινους

Διεθνείς υποχρεώσεις για 4 πράσινους

skempri-italia


Διακοπή για εθνικές στο πρωτάθλημα, αυτό δεν σημαίνει όμως πως όλοι οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ έχουν κενό. Συνολικά 4 πράσινοι ποδοσφαιριστές, σε 3 διαφορετικές ομάδες, έχουν σήμερα διεθνείς υποχρεώσεις. Οι Γιώργος Εφραίμ και Χάρης Κυριάκου με την Εθνική Κύπρου, οι Χριστόφορος Χαραλάμπους και Ονησίφορος Ρουσιάς με την Εθνική Κύπρου U21, ενώ ο Αντρέ Σκέμπρι που πήρε κλήση από τη Μάλτα είναι τιμωρημένος. Ο Τόνι Σαβέφσκι θα εύχεται να παίξουν καλά, αλλά παράλληλα να  τελειώσουν τα ματς τους υγιείς.

Η Εθνική Ανδρών στην οποία πήραν κλήση Γιώργος και Χάρης, βρίσκεται ήδη στην Ισλανδία, όπου θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη Εθνική ομάδα την Παρασκευή στο Στάδιο Λαουγκαρνταλσβιούλουρ, με ώρα έναρξης τις 21:45 (Cytavision). Έπειτα θα επιστρέψει πίσω στην Κύπρο για τον αγώνα με την Αλβανία που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Οκτωβρίου στο Γ.Σ.Π. και θα αρχίσει στις 19:00.

Ο Αντρέ Σκέμπρι, είναι τιμωρημένος και θα απουσιάσει από τον αγώνα της Μάλτας σήμερα. Θα αγωνιστεί όμως κανονικά κόντρα στη Δανία, τέσσερις μέρες αργότερα.

Ένα αγώνα θα δώσουν και οι Ρουσιάς-Χαραλάμπους. Οι δυο διεθνείς με την Ελπίδων Πράσινοι αντιμετωπίζουν σήμερα τη Σερβία (19:00).