Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ζητούμενο η συνέχεια στη βελτίωση

Ζητούμενο η συνέχεια στη βελτίωση

img_3463


Καμία σχέση δεν έχει η ΟΜΟΝΟΙΑ που είδαμε τις τελευταίες 10 μέρες, με εκείνην που βλέπαμε σε Ευρώπη και πρωτάθλημα μέχρι τα μέσα του Οκτωβρίου. Οι πράσινοι του Σαβέφσκι έχουν αλλάξει ταχύτητα, άρχισαν να δείχνουν μέρος των δυνατοτήτων τους και μετράνε ήδη 3 συνεχόμενες νίκες. Απέχουν πάντως αρκετά ακόμα από το ταβάνι τους και έχουν αρκετή δουλειά να κάνουν.

Σε αυτή τη φάση που βρίσκεται η ομάδα και με δεδομένο το πρόγραμμα (τη Σαλαμίνα ακολουθούν Κούκλια, Άρης, Άχνα και Ερμής) δύο είναι τα ζητούμενα: το πρώτο προφανώς είναι να παίρνει η ομάδα τους βαθμούς. Το δεύτερο είναι να βελτιώνεται συνεχώς, να γίνεται δηλαδή καλύτερη κάθε εβδομάδα και να εμφανιστεί πανέτοιμη όταν μπει στον κύκλο των ντέρμπι για το δεύτερο γύρο. Εκεί που θα έχει την ευκαιρία να πάρει εκδίκηση για τον πρώτο γύρο δηλαδή.

Η αυτοπεποίθηση βρίσκεται πλέον στα ύψη, το ίδιο και η ψυχολογία. Κάθε εβδομάδα που περνάει με την ΟΜΟΝΟΙΑ να παίζει καλά και να παίρνει τους βαθμούς, θα βελτιώνονται ακόμα περισσότερο, ενώ θα κλείνει και η ψαλίδα από την κορυφή. Ανεξαρτήτως αντιπάλου λοιπόν, εκείνο που πρέπει να βλέπουμε είναι πώς θα γινόμαστε εμείς καλύτεροι. Ομάδα φόβητρο δεν υπάρχει στο πρωτάθλημα και πραγματικά πιστεύουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα.