Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θα σπάσει την τριάδα ο Μαργκάσα;

Θα σπάσει την τριάδα ο Μαργκάσα;

img_8253


Κόντρα στην Αλκή, η τριάδα του άξονα έσπασε τόσο για λόγους τραυματισμού (Λεάντρο) όσο και για λόγους ξεκούρασης (Σοάρες). Κατά την περσινή περίοδο, όταν δεν υπήρχε λόγος, η τριάδα Σοάρες-Λεάντρο-Ασσίς δεν χαλούσε. Ο αντικαταστάτης όμως του Λέο με την Αλκή Μαργκάσα ήταν πολύ καλός και μένει να δούμε αν θα παραμείνει βασικός.

Ο Ρενάτο, έδωσε αν μη τι άλλο τρεξίματα στα χαφ ενώ έδειξε πανέτοιμος να βάλει το πόδι στη φωτιά όταν χρειάστηκε. Άλλος βέβαια ο βαθμός δυσκολίας ενός αγώνα κόντρα στην Αλκή και άλλος αυτός κόντρα στην ΑΕΚ, όμως από πλευράς θέλησης και διάθεσης ο Πορτογάλος ξεχώρισε, ειδικά για αυτή την εποχή. Αν σε αυτό προσθέσει κανείς το γεγονός ότι οι επιδόσεις της τριάδας δεν είναι το ίδιο καλές με πέρσι, αντιλαμβάνεται πως έχει αρκετές πιθανότητες να παραμείνει βασικός.

Ο τελικός λόγος ανήκει προφανώς στον προπονητή της ομάδας. Ο Σαβέφσκι βλέπει τους παίκτες και στη προπόνηση και ξέρει ποιος είναι πιο έτοιμος. Είναι σημαντικό πάντως, που έχει άλλη μια αξιόπιστη λύση για τα χαφ, ένα χώρο που παρατηρείται γενικώς έλλειψη βάθους στην ΟΜΟΝΟΙΑ.