Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Καλύτερη διαχείριση δεν μπορούσε να γίνει

Καλύτερη διαχείριση δεν μπορούσε να γίνει


Με πλήρη επαγγελματισμό και σοβαρότητα προσέγγισε το παιχνίδι με την ομάδα του Ν&Σ Ερήμης η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι κάτι που ικανοποιεί πλήρως. Η διαχείριση του αγώνα ήταν άριστη από την αρχή μέχρι το τέλος, με τα οφέλη να είναι πολλά.

Καταρχάς ο προπονητής μας εκτίμησε ορθά τις δυνατότητες του αντιπάλου και επέλεξε να ξεκουράσει τους Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Κυριάκου, Αντράντε, Σοάρες, Ασσίς, Εφραίμ, Σκέμπρι και Γκικίεβιτς που δεν πήραν καθόλου χρόνο. Αυτοί που βρέθηκαν στην εντεκάδα, ήταν σοβαροί από το πρώτο λεπτό έτσι ο κόουτς είχε την ευκαιρία να αντικαταστήσει από νωρίς τους Μαργκάσα, Αλαμπί και Σερφά.

Παράλληλα, πήραν χρόνο παίκτες που την είχαν ανάγκη. Παίκτες που αποτελούν το βάθος της ομάδας έπαιξαν ενενηντάλεπτο, όπως ο Αγκουϊάρ, ο Πλατινί, ο Τέιλορ, ο Αλαμπί, ο Μπρουκς και ο Θερβέρα. Ντεμπούταραν οι Εμπέμπα, Γκανίου, Χαραλάμπους, Ρουσιάς και είχαν αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ βασικοί σε όλο το παιχνίδι ήταν οι νεαροί Αλίπιο και Χατζηβασίλης που μόλις πρόσφατα πήραν τα πρώτα λεπτά συμμετοχής τους. Γενικώς από το παιχνίδι βγήκαν μόνο θετικά.