Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Φιλιώτης: “Πρέπει απαραίτητα να κερδίσουμε”

Φιλιώτης: “Πρέπει απαραίτητα να κερδίσουμε”

©CFA

Με αντίπαλο την Κροατία (18:00) συνεχίζει σήμερα το απόγευμα η Εθνική Νέων τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19. Ως γνωστό η Κύπρος έχει στην αποστολή τέσσερις ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, τους Φιλιώτη και Θεράποντος που είναι μέλη της πρώτης ομάδας και τους Κατελάρη και Φραγκέσκου που έχουν δοθεί φέτος δανεικοί στην Αλκή.


«Μετά την ήττα της πρεμιέρας είναι γεγονός ότι δεν υπάρχουν περιθώρια για νέες απώλειες. Για να ελπίζουμε σε πρόκριση θα πρέπει απαραίτητα να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι και υπάρχουν και οι δυνατότητες και η θέληση για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Για να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις της επιτυχίας σίγουρα πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι με τη Τσεχία και να είμαστε πιο αποφασιστικοί και με περισσότερη αυτοσυγκέντρωση, από το ξεκίνημα του αγώνα» δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ ο Ανδρέας Παναγιώτου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής μαζί με τους Βασίλη Παπαφώτη, Παναγιώτη Λοϊζίδη, Κυριάκο Παναγιώτου και Χρίστο Τζιάμμα (τέθηκε εκτός πλάνων μετά την αποβολή του) ήταν μέλη της ομάδας που συμμετείχε και στην προηγούμενη διοργάνωση και οι εμπειρίες τους, θα βοηθήσουν σημαντικά τους σχεδιασμούς της τεχνικής ηγεσίας στο κρίσιμο σημερινό ραντεβού με τους Κροάτες.

ΑΓΩΝΕΣ
ΣΚΟΡ
ΤΣΕΧΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ
4-1
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
7-0
ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΤΣΕΧΙΑ
19/10
ΚΡΟΑΤΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ
19/10
ΤΣΕΧΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ
22/10
ΚΥΠΡΟΣ – ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
22/10
 ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1.
 ΚΡΟΑΤΙΑ
7-0
3
2.
 ΤΣΕΧΙΑ
4-1
3
3.
 ΚΥΠΡΟΣ
1-4
0
4.
 ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ
0-7
0