Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μην γελοιοποιηθείτε ξανά

Μην γελοιοποιηθείτε ξανά


Δεν ξέρουμε αν τα μέλη της δικαστικής είναι καλοί νομικοί όταν ιδιωτεύουν. Δεν έχουμε ούτε τις γνώσεις, ούτε την εμπειρία. Εκείνο που ξέρουμε είναι ότι κάθε φορά που θα συνεδριάσουν, ο κόσμος ετοιμάζεται να ακούσει κουφά πράγματα. Πραγματικά δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν αυτό γίνεται λόγω του καταστατικού ή λόγω των όσων αναφέρουν οι παρατηρητές, αλλά γελάει και το παρδαλό κατσίκι.

Πρώτα αγνόησαν τον κανονισμό για ρίξη κροτίδων και φωτοβολίδων με μηχανισμό, γλιτώνοντας έτσι το Αποέλ και την Ανόρθωση. Στη συνέχεια ο κανονισμός μπήκε στον πάγο (!!!) πιθανότατα μέχρι να είναι ικανός να επιφέρει ποινή στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Προψές, χτύπησαν ξανά.

Κύριοι ο κανονισμός είναι ξεκάθαρος. Αν οι οπαδοί της συγκεκριμένης ομάδας ξαναπάρουν ρατσιστικό σύμβολο στο γήπεδο, η ΜΙΝΙΜΟΥΜ ποινή είναι 50χιλιάδες πρόστιμο και 1 κεκλεισμένων των θυρών. Μην γελοιοποιηθείτε ξανά, μην αλλάξετε άλλους κανονισμούς. Και να χαρείτε μην μας πείτε πως μπερδέψατε τον Κέλτικο σταυρό με εκείνον της ορθοδοξίας. Γιατί οι προκάτοχοι σας είχαν μπερδέψει τον Μπομπ Μάρλεϊ με το Τσε Γκεβάρα…