Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μια καλή εμφάνιση και γρήγορα

Μια καλή εμφάνιση και γρήγορα

img_8182


Το γκολ του Ζοάο Πάουλο Αντράντε, ήταν αρκετό για να πάρει η ΟΜΟΝΟΙΑ τους τρεις βαθμούς κόντρα στην Αλκή την Κυριακή. Η νίκη είναι καλοδεχούμενη και ξεκόλλησε την ομάδα απο τους 4 βαθμούς και τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Την τοποθέτησε όμως μόλις κάποια σκαλοπάτια πιο πάνω. Για να φτάσει εκεί που αρμόζει στην ιστορία της, στην κορυφή, χρειάζεται τεράστια βελτίωση.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται μια νίκη με καλή εμφάνιση το συντομότερο δυνατό, αλλιώς στην πρώτη αποτυχία, είτε έρθει κόντρα στην ΑΕΚ είτε σε τρεις εβδομάδες, θα αρχίσουν και πάλι οι μετασεισμικές δονήσεις. Δεν έχει πείσει ακόμα η ομάδα με τις εμφανίσεις της, αυτό είναι που προβληματίζει και όχι το -5 από την κορυφή, μιας και υπάρχει χρόνος να καλυφθεί αυτό. Οι πράσινοι δεν έχουν ξεδιπλώσει αρετές ανάλογες της αξίας τους ακόμα στο χορτάρι και δικαιολογημένα, δέχονται κριτική.

Ο Σαβέφσκι και οι παίκτες του έχουν περίπου 2 εβδομάδες, να δουλέψουν σε αγωνιστικά λάθη και ψυχολογία. Μετά τη διακοπή, οφείλουν να δείξουν πολύ καλύτερο ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι μπορούν να το κάνουν, η πίστη μας όμως δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, αν δεν δείξουν αυτοί διάθεση και θέληση. Ας αναρωτηθούν και οι ίδιοι: θέλουν τελικά το πρωτάθλημα;