Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΜΟΝΟΙΑ: “Διασύρουν τους κανόνες της δημοσιογραφίας”

ΟΜΟΝΟΙΑ: “Διασύρουν τους κανόνες της δημοσιογραφίας”

img_0665


Δεν κρύβει την ενόχληση της για την αντιμετώπιση της από την εφημερίδα Αλήθεια η ΟΜΟΝΟΙΑ. Σε ανακοίνωση του το σωματείο τονίζει χαρακτηριστικά πως η Αλήθεια διασύρει τους κανόνες της δημοσιογραφίας ενώ αναφέρει πως θα ενημερώσει τον κόσμο μας για την υπόθεση. Διαβάστε την ανακοίνωση:

Αναφορικά με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Αλήθεια» σε σχέση με αγωγή που έχει καταχωρίσει στο Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας η Russian Commercial Bank (Cyprus) Limited, με την αξίωση ποσού 2,1 εκατ. ευρώ εναντίον του Αθλητικού Σωματείου Ομόνοια Λευκωσίας και του πρώην προέδρου του Σωματείου, Μιλτιάδη Νεοφύτου, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει να αναφέρει τα ακόλουθα:

– Η αγωγή είχε καταχωρηθεί τον Απρίλιο του 2013 και το συγκεκριμένο ποσό – αν και δεν αναγνωρίζεται ως χρέος από το Σωματείο μας – έχει υπολογιστεί στο συνολικό του χρέος, για λογιστικούς λόγους. Στην υπόθεση που βρίσκεται στο στάδιο της εκδίκασής της, το Σωματείο μας έχει καταχωρήσει υπεράσπιση και μόλις προκύψουν εξελίξεις, θα ενημερωθεί επίσημα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

– Το Σωματείο μας εκφράζει την έντονη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο που επανειλημμένα η εφημερίδα «Αλήθεια» αντιμετωπίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Τουλάχιστο, θα έπρεπε η ηγεσία της να είχε το θάρρος και την τόλμη να παραδεχόταν στις μεταξύ μας συναντήσεις, ότι είναι συνειδητή επιλογή της να εμπλέκει το Σωματείο μας στα πολιτικά της παιχνίδια, διασύροντας τους βασικούς κανόνες της δημοσιογραφίας. Για ακόμα μία φορά και παρά τις επανειλημμένες απολογίες τους, δεν μπήκαν καν στον κόπο να ζητήσουν τη θέση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για δημοσίευμά τους.