Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πείθει πως από αυτήν εξαρτάται

Πείθει πως από αυτήν εξαρτάται

img_3493


Εξαιρετική αλλά όχι αλάνθαστη η χθεσινή ΟΜΟΝΟΙΑ. Το είπε και ο Τόνι Σαβέφσκι σε μια προσπάθεια να προσγειώσει τους πάντες, το τελικό 6-0 ήταν περισσότερο προϊόν της αποτελεσματικότητας της ομάδας, παρά της διαφοράς στην απόδοση. Από τη διακοπή και μετά όμως, είναι ολοφάνερο πως η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία, ότι κάτι αλλάζει.

Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση βρίσκονται πλέον στα ύψη. Όλοι στο πράσινο στρατόπεδο πιστεύουν πως μπορούν να πάνε μέχρι το τέλος, να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτήν την εικόνα εκπέμπει την τελευταία εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ, ομάδας που ξέρει να πάρει δύσκολα παιχνίδια (ΑΕΚ), ξέρει πότε να κάνει rotation (Ερήμη), ξέρει και πως να πάρει παιχνίδια κόντρα σε υποδεέστερους αντιπάλους χωρίς να σκορσαριστεί ιδιαίτερα.

Η 6άρα πάντως δίνει μόνο 3 βαθμούς, ας μην το ξεχάσουμε, ας μην παρασυρθούμε. Το σημαντικό είναι πως η ομάδα άρχισε να πείθει τον κόσμο της ότι αξίζει την στήριξη και ότι μπορεί να πάει μέχρι τέλος. Αυτή τη δυναμική όμως πρέπει να την εκμεταλλευτεί και όχι να χαλαρώσει. Ήδη το επόμενο παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, κόντρα σε μια ομάδα που δείχνει ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Ίσως να είναι καλύτερα πάντως που παίζουμε αντιπάλους στα καλύτερα τους, μένουμε έτσι όλοι συγκεντρωμένοι και σοβαροί!