Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τρόποι υπάρχουν, πλάνο και όραμα χρειάζονται

Τρόποι υπάρχουν, πλάνο και όραμα χρειάζονται


9-9,5 εκατομμύρια…Τόσα ήταν τα έσοδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ την πρώτη χρονιά όταν ανέλαβε η διοίκηση Μιλτιάδη Νεοφύτου. Το θέμα αυτού του κομματιού δεν είναι που και πώς ξοδεύτηκαν. Το θέμα είναι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει τους πόρους και τη δύναμη να βγει από την κρίση, αρκεί αυτοί να χρησιμοποιηθούν σωστά και έξυπνα.

Ακούγεται τεράστιο το ποσό και είναι. Και φαντάζει ακόμα πιο μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως τα έσοδα αυτά, ήρθαν σε εποχή που η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν είχε κατακτήσει τίτλο! Στον κόσμο αρκούσε τότε ο αέρας της αλλαγής, ο ενθουσιασμός, η δίψα για μια νέα ΟΜΟΝΟΙΑ δυνατή πρωταγωνίστρια. Ενόψει της εκλογικής συνέλευσης, αυτό είναι το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε: οι τρόποι υπάρχουν, αυτό που χρειάζεται είναι πλάνο και όραμα.

Όποιο συμβούλιο και αν αναλάβει στις 20 Νοεμβρίου, πρέπει να έχει καλά υπόψη του ότι με τη λογική και την μέθοδο του “ως πάρατζει”, μόνο ως “πάρατζει” μπορεί να πάει. Εάν όμως παρουσιαστεί στον κόσμο πραγματικό πλάνο για καλύτερες μέρες, ακόμα και αν αυτό περιλαμβάνει εποχές πραγματικής οικονομικής λιτότητας με χαμηλούς στόχους, τότε μπορεί να υπάρξει λύτρωση, μπορεί να υπάρξει έξοδος από την κρίση. Δεν τρέφουμε ψευδαισθήσεις πως μπορούν εύκολα τέτοια έσοδα να ξανάρθουν, αλλά το ξανακάναμε όταν πιστέψαμε!