Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έδωσε χρόνο σε κάποιους, ξεκούρασε άλλους

Έδωσε χρόνο σε κάποιους, ξεκούρασε άλλους

img_8080


Από τη στιγμή που ο αγώνας προσφερόταν, ο Τόνι Σαβέφσκι επέλεξε να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον είχαν ανάγκη, αλλά και να ξεκουράσει σημαντικές μονάδες όπως ο Μάρκο Σοάρες. Το αν η επιλογή του αυτή είχε αντίκτυπο στην απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι κάτι που σηκώνει συζήτηση. Η ομάδα δεν ήταν καλή, τις προηγούμενες εβδομάδες όμως ήταν καλύτερη;

Βασικοί για πρώτη φορά φέτος, ήταν οι Μπρούνο Αγκουϊάρ, Ρενάτο Μαργκάσα και Σοφιάν Σερφά. Ξεκινώντας από τον τελευταίο, στάθηκε καλά, αλλά πρέπει να έχουμε υπόψην μας πως ο αντίπαλος επιτέθηκε ελάχιστα. Η σαιζόν είναι μεγάλη και ένας καλός Σερφά, πάντα έτοιμος να προσφέρει είναι απαραίτητος. Δεν αποκλείεται μάλιστα να διατηρήσει τη θέση του στο αρχικό σχήμα και με την επανέναρξη.

Όσον αφορά τους δυο χαφ, έτρεξαν αρκετά, βοήθησαν στο να έχει μεγάλη κατοχή η ΟΜΟΝΟΙΑ, δεν κατάφεραν όμως να ξεφύγουν από τη γενική μετριότητα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έπαιξε ελάχιστα κάθετα, δημιουργικά ήταν μέτρια και δεν έφτιαξε πολλές μεγάλες φάσεις. Το γεγονός πάντως πως πήραν αγωνιστικά λεπτά είναι ευχάριστο, γιατί και οι δυο θα χρειαστούν μεστη χρονιά.

Όσον αφορά το Μάρκο Σοάρες, ήταν αναμενόμενη και καλοδεχούμενη. Όλοι θυμόμαστε τις επιπτώσεις του βαρυφορτωμένου περσινού προγράμματος του αρχηγού της Εθνικής Πράσινου Ακρωτηρίου. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάζεται τον Μάρκο δυνατό για τη συνέχεια, αν δεν τον ξεκούραζε λοιπόν χθες, δεν θα τον ξεκούραζε ποτέ.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές, πρέπει να είναι ανά πάσα στιγμή σε ετοιμότητα να βοηθήσουν. Προς το παρών βέβαια, επιβάλλεται όλοι να εργαστούν για να βελτιώσουν την εικόνα της ομάδας. Αδικούν παράφορα τον εαυτό τους.