Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Έκαναν το καθήκον τους

Έκαναν το καθήκον τους


Μια καλή προπόνηση ήταν ο σημερινός αγώνας κυπέλλου για την ΟΜΟΝΟΙΑ που πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση με νίκη 4-0 επί του Ν&Σ Ερήμης. Σοβαροί από το πρώτο λεπτό οι πράσινοι επιβλήθηκαν πλήρως του αντιπάλου και δεν του άφησαν περιθώρια για όνειρα. Οι πολλές αλλαγές του Σαβέφσκι δεν επηρέασαν αρνητικά την ομάδα, αφού άπαντες είδαν το παιχνίδι σαν μια καλή ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν και να κρατηθούν σε ετοιμότητα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπήκε δυνατά στον αγώνα και επέβαλε από νωρίς το ρυθμό της. Με τον Αλίπιο σε ρόλο επιτελικού και τους Αγκουϊάρ, Μαργκάσα να συμπληρώνουν τον άξονα, κέρδισε με άνεση τη μάχη του κέντρου κάτι που της επέτρεψε να φτιάξει αρκετές ευκαιρίες και να σημειώσει 2 γκολ πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο με αυτογκόλ στο 8′ και ένα τελείωμα από κοντά του Τέιλορ στο 35′. Ιδιαίτερα κινητικός σε αυτό το διάστημα ήταν και ο Γιάννης Χατζηβασίλης, που απείλησε σε πολλές περιπτώσεις και δεν σκόραρε από ατυχία. Όσον αφορά τα φτερά, δεν είχαν κανένα πρόβλημα να τρυπήσουν την αντίπαλη άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Σαβέφσκι εκμεταλλευόμενος το υπέρ του σκορ και τη διαφορά δυναμικότητας, απέσυρε νωρίς τους Μαργκάσα, Αλαμπί και Σερφά περνώντας στο παιχνίδι τους Εμπέμπα, Γκανίου και Ρουσιά. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε άλλο 1 γκολ στο 53 με τον Αγκουϊάρ και ακολούθως έκανε παιχνίδι συντήρησης. Έλεγξε πλήρως το ρυθμό, είχε ευκαιρίες και για 4ο γκολ, το οποίο πέτυχε τελικά με το Ρουσιά και πήρε μια άνετη νίκη-πρόκριση.

Γενικώς θα λέγαμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε το καθήκον της, πήρε τη πρόκριση, με τα οφέλη να είναι πολλαπλά. Πλέον όλοι κοιτάνε το επόμενο παιχνίδι, τον πολύ δύσκολο αγώνα πρωταθλήματος με τη Δόξα.