Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αλλάζει το πλάνο λόγω Λέο

Αλλάζει το πλάνο λόγω Λέο

img_4372


Δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Αλκή ο Λεάντρο Αλμέιδα. Και ακόμα και αν το προλάβει, τίθεται θέμα αν χρειάζεται να πάρει ρίσκο ο Σαβέφσκι με τη χρησιμοποίηση του, ειδικά από τη στιγμή που φαίνεται να χρειάζεται ανάσες και αποφόρτιση. Είναι πολύ πιθανόν λοιπόν ο Βραζιλιάνος να μείνει εκτός και το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσον ο κόουτς θα επιλέξει έναν εκ των Αγκουϊάρ και Μαργκάσα να τον αντικαταστήσει, ή αν θα παίξει με δυο μπροστά.

Η αλήθεια είναι πως το παιχνίδι προσφέρεται για δυο φορ, αφού η Αλκή θα αμυνθεί μαζικά. Ο Ούκας Γκικίεβιτς έμεινε εντεκάδας εκτός κόντρα στην ΑΕΛ, αναμένεται όμως να είναι βασικός κόντρα στην Αλκή. Είναι πολύ πιθανόν στην εντεκάδα να παραμείνει και ο Αντρέ Σκέμπρι, σε ρόλο περιφεριακού κυνηγού. Το στυλ και τα χαρακτηριστικά των δυο παικτών, ευνοούν την συνύπαρξη τους στη γραμμή κρούσης.

Σε περίπτωση που ο Σαβέφσκι θελήσει να διατηρήσει το 4-2-3-1, οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες μετξαύ Μπρούνο Αγκουϊάρ και Ρενάτο Μαργκάσα. Και οι δυο μπορούν να παίξουν το ρόλο του αντι-Λεάντρο, βοηθώντας τόσο στο ανασταλτικό, όσο και στο δημιουργικό κομμάτι.