Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανέτοιμος ο ρεφ

Ανέτοιμος ο ρεφ

img_7052


Φτάσαμε στην 7η αγωνιστική. Μέχρι σήμερα, είτε δεν ασχολούμασταν καθόλου με διαιτησία, είτε αφιερώναμε κάποιες γραμμές για να δώσουμε συγχαρητήρια, ακόμα και σε ήττες μας. Σήμερα παρότι κερδίσαμε, θεωρούμε πως δεν μπορούμε να μην πούμε πως ο κ. Ψευδιώτης φάνηκε ανέτοιμος. Για ένα 15λεπτο μάλιστα έχασε τον έλεγχο.

Το παιχνίδι μάλλον ευνόησε τον κ. Ψευδιώτη, αφού δεν υπήρξε μεγάλη φάση. Στην μια σημαντική, έκανε λάθος αφού ακύρωσε καθαρό γκολ του Σκέμπρι. Όσα ριπλέι και να δούμε, χρειάζεται μεγάλη φαντασία για να δει κανείς χέρι. Κατά τα άλλα 3 φορές ανέκοψε υποσχόμενη επιθετική προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να της δώσει φάουλ (!!!) με την τρίτη να εκνευρίζει έντονα και τον κόσμο και τον πάγκο της ομάδας, αφού ήρθε αμέσως μετά από μαζεμένες λανθασμένες υποδείξεις εναντίων μας.

Θεωρούμε πως ο ρεφ απλά βρέθηκε σε μέτρια μέρα, αν και η αλήθεια να λέγεται δεν τον βοήθησε ούτε η ατολμία των βοηθών του. Στη συνέχεια όμως στα παιχνίδια υψηλής δυσκολίας, όπως το σημερινό που διεξήχθη μεταξύ δυο απαιτητικών ομάδων, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα υπάρχει μεγαλύτερη συγκέντρωση.