Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9 για εκλογές

Ανακοίνωση ΘΥΡΑ 9 για εκλογές

tsireio4


Καυστική ανακοίνωση εξέδωσε η ΘΥΡΑ 9 με θέμα τις εκλογές του σωματείου. Οι οργανωμένοι τονίζουν την ανάγκη να γίνουν εκλογές “αλλαγής και όχι ανακύκλωσης”. Παράλληλα αγγίζουν θέματα όπως την υπόθεση Ρουέδα και την πρόσληψη του Ράινερ Ράουφμαν.

Η ανακοίνωση:

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ

Επειδή τα μέχρι στιγμής τεκταινόμενα γύρω από το άκρως σημαντικό θέμα της εκλογικής συνέλευσης προϊδεάζει για άλλη μια απ` τα ίδια, ως Θύρα 9 και σε συνδυασμό με τη στάση ευθύνης που διατηρούμε εδώ και 20 χρόνια προς τον περήφανο Πράσινο Λαό και κατ` επέκταση τον ιστορικό και ένδοξο σύλλογο ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ, στον οποίο και ταχθήκαμε να υπηρετούμε εφ’ όρου ζωής με κάθε τίμημα, οφείλουμε να κοινοποιήσουμε τα παρακάτω γεγονότα και ερωτήματα προς προβληματισμό και διαφώτιση του κόσμου μας.

Κύριοι, ή που δεν έχετε αντίληψη με ποιους έχετε να κάνετε, έχοντας μας περάσει για κάποιους άλλους ή εξακολουθείτε συνειδητά να κοροϊδεύετε αυτούς που στηρίζουν με την αγνή αγάπη και αφοσίωση τους τον σύλλογο αυτό.

Ήμασταν θεωρούμε απόλυτα ξεκάθαροι ως προς το θέμα εκλογές ανανέωσης και ΟΧΙ ανακύκλωσης, γεγονός που εκ των πραγμάτων περνάει προκλητικά και επιδεικτικά εκ μέρους σας στο ντούκου…

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση