Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Ανακοίνωση Θύρας 9

Ανακοίνωση Θύρας 9


Η Οργανωμένη μας κερκίδα εξέδωσε νέα ανακοίνωση για το θέμα Ρουέδα, μετά τη συνάντηση που είχαν με τον Γ.Γ. και νομικό της ομάδας μας, Χριστόφορο Χριστοφή.

“Δυστυχώς αναγκαζόμαστε λίγες μέρες πριν από τον ίσως πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς να ασχοληθούμε ξανά με την υπόθεση Ρουέδα. Μετά από την τελευταία μας ανακοίνωση είδαμε την προσπάθεια παραπληροφόρησης και εμπαιγμού του μεγάλου κόσμου της βασίλισσας.

Στην ανακοίνωση της Δευτέρας είχαμε γράψει ότι με ευθύνη του νομικού τμήματος της ομάδας μας ξεχάσαμε την ημερομηνία έφεσης της υπόθεσης και ως αποτέλεσμα αναγκαστήκαμε να πληρώσουμε τοις μετρητοίς ολόκληρο το ποσό.

Μετά την δημοσιοποίηση της ανακοίνωσης ο δικηγόρος της ομάδας μας μαινόμενος απειλούσε ακόμα και με αγωγές υποστηρίζοντας ότι το λάθος δεν είναι δικό του αλλά των γραφειακών αδυναμιών του σωματείου μας που έχασαν το fax που ήρθε από το CAS στις 28/6/2013. Δυστυχώς όμως για τον κ. Χριστόφορο τα χαρτιά τα οποία μας παρέδωσε στην προσπάθεια του να αποδείξει οτι δεν ευθύνεται ο ίδιος για την αμέλεια υποβολής έφεσης αποδεικνύουν ακριβώς το αντίθετο.

Στις 20/6/2013 αποστείλαμε την έφεση μαζί με το απαραίτητο αντίτιμο που έγινε έμβασμα στο λογαριασμό του CAS στις 21/6/2013, στην συνέχεια στις 25/6/2013 αποστείλαμε 7 αντίγραφα με DHL όπως προνοούν οι κανονισμοί. Πλέον περιμέναμε την απάντηση του CAS για να του επιβεβαιώσουμε ότι δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι παραπάνω έτσι ώστε να ξεκινήσει η έφεση. Η συγκεκριμένη απάντηση ήρθε στις 28/6/2013 στα γραφεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και από τότε κανείς δεν την έχει ξαναδεί. Η επιστολή αυτή μας έδινε διορία μέχρι τις 3 Ιουλίου για να απαντήσουμε πράγμα που δεν πράξαμε και είχε ως αποτέλεσμα να χάσουμε την δυνατότητα μας να κάνουμε έφεση”. Διαβάστε τη συνέχεια…