Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Από τα λόγια στις πράξεις

Από τα λόγια στις πράξεις

img_9042


Στα βίντεο που δημοσιεύει η ΟΜΟΝΟΙΑ τις τελευταίες μέρες, οι παίκτες της ομάδας μιλάνε συνεχώς με κολακευτικά λόγια για τον κόσμο. Τονίζουν επίσης πως πιστεύουν στις δυνατότητες τους, ότι θα ανεβούν και καλούν το ΛΑΟ να σταθεί στο πλευρό τους. Την ίδια στιγμή, καθημερινά στην κρατική έκθεση, ένιωθαν από πρώτο χέρι την στήριξη που ζητούν. Παρά την απώλεια 8 βαθμών σε 6 μόνο αγωνιστικές ο κόσμος τους αγκαλιάζει.

Ήρθε η ώρα να περάσουν από τα λόγια στις πράξεις. Εκείνο που θέλει να δει ο κόσμος είναι ποδόσφαιρο. Την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδίδει ποδόσφαιρο αντάξιο της ιστορίας της και του ονόματος της. Ποδοσφαιριστές που να μην δέχονται να χάσουν, των οποίων οι φιλοδοξίες ταυτίζονται με τις δικές μας, που δεν δέχονται να συμβιβαστούν με τη μετριότητα και ξέρουν πως το πρωτάθλημα είναι αυτοσκοπός.

Τους παίκτες πάντα τους στηρίζαμε και δεν θα σταματήσουμε. Ώρα να ανταποδώσουν τη στήριξη. Αρχίζοντας από το παιχνίδι με την ΑΕΚ να παίξουν ποδόσφαιρο, να πάρουν τους τρεις βαθμούς, να σηκώσουν κεφάλι και να βοηθήσουν τον ΛΑΟ να κάνει το ίδιο.  Στο γήπεδο, όχι στα λόγια…