Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αρχηγοί, αναλάβετε ευθύνες

Αρχηγοί, αναλάβετε ευθύνες

img_4731


Γιώργος Εφραίμ, Νούνο Ασσίς, Μπρούνο Αγκουϊάρ. Τρεις παίκτες που είναι αρκετό καιρό στην ΟΜΟΝΟΙΑ έτσι ώστε να αντιλαμβάνονται πράγματα και καταστάσεις. Τρεις παίκτες που στις καριέρες τους έχουν ζήσει και τα πάνω του ποδοσφαίρου καιτα κάτω και θα πρέπει μέχρι τώρα να είναι σε θέση να τα διαχειριστούν. Είναι οι 3 αρχηγοί της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και οι 2 από αυτούς αναμένεται πως αύριο θα είναι στην εντεκάδα.

Οι ευθύνες τους, δεν περιορίζονται όμως στο αγωνιστικό κομμάτι. Αρχίζουν από αυτό, πρέπει να είναι μπροστάρηδες σε κάθε προσπάθεια, οι άνθρωποι που θα δώσουν το κάτι παραπάνω, όμως ο ρόλος τους πλέον δεν είναι μόνο να παίζουν μπάλα. Είναι πολύ μεγαλύτερος, πολύ πιο σημαντικός. Είναι οι άνθρωποι που καλούνται μέσα σε τόσες δυσκολίες, οικονομικές και αγωνιστικές, να ανυψώσουν το ηθικό των υπόλοιπων, να τους κρατήσουν ενωμένους, να τους βοηθήσουν να ανεβούν.

Στο ποδόσφαιρο οι παίκτες προσωπικότητες κάνουν τη διαφορά. Για να φοράνε περιβραχιόνιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ οι 3 προαναφερθέντες, πάει να πει πως την έχουν. Αυτοί μαζί με άλλους όπως ο Μορέιρα, ο Αντράντε, ο Σοάρες, πρέπει να πιάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ από το χεράκι και να την οδηγήσουν σε καλύτερες μέρες, αρχίζοντας από αύριο.