Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Βρίσκει τα πατήματα της η άμυνα

Βρίσκει τα πατήματα της η άμυνα

ns018518


Το μηδέν παθητικό για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και τέταρτο συνολικά σε εφτά αγώνες, κράτησε ο Ζοσέ Μορέιρα και η άμυνα του ψες το βράδυ. Ο Σαβέφσκι δείχνει να καταλήγει στους Κυριάκου, Σερφά, Αντράντε και Σκαραμοτσίνο και εάν δεν προκύψουν τιμωρίες ή τραυματισμοί δύσκολα θα αλλάξει την τετράδα του.

Με τις επιδόσεις της στα τελευταία 3 παιχνίδια μάλιστα, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει αυτή την στιγμή την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα -μαζί με τον Απόλλωνα- με 4 γκολ παθητικό. Το στατιστικό αυτό γεγονός φαντάζει απίστευτο, αφού το καλοκαίρι η άμυνα έμοιαζε να είναι η αχίλλειος πτέρνα της ομάδας. Με σκληρή δουλειά, τα λάθη περιορίστηκαν και η κατάσταση σουλουπώθηκε.

Βέβαια, ας μην παρεξηγηθούμε, η άμυνα δεν έχει αγγίξει το τέλειο, καμία σχέση. Υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης, φάνηκε άλλωστε και από τις 2-3 ξεκάθαρες ευκαιρίες που βρήκε η ΑΕΚ. Σε αυτές είπε ΣΤΟΠ ο κορυφαίος τερματοφύλακας στο νησί (πόσο καιρό είχαμε να πάρουμε τρίποντο με μεγάλη επέμβαση στο 92;) Ζοσέ Μορέιρα, όσο όμως λιγότερο χρειάζεται ο Πορτογάλος διεθνής, τόσο το καλύτερο!