Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δουλειά στα τελειώματα

Δουλειά στα τελειώματα

img_8246


Στα τελειώματα των φάσεων αναμένεται να δουλέψει αυτές τις μέρες ο Τόνι Σαβέφσκι. Ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ παραδέχθηκε στη διάσκεψη τύπου μετά το παιχνίδι κόντρα στην Αλκή ότι υπάρχει πρόβλημα στον τομέα αυτό και πρέπει να διορθωθούμε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μετράει 6 γκολ σε 5 αγώνες, με τα 4 όμως να έχουν σημειωθεί σε ένα μόνο παιχνίδι, με την Ένωση Νέων Παραλιμνίου.

Ταπεινή μας άποψη πάντως, χωρίς βέβαια να είμαστε προπονητές, είναι πως για την απουσία του εύκολου γκολ δεν ευθύνονται μόνο οι επιθετικοί, αλλά γενικότερα η λειτουργεία της ομάδας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δυσκολεύεται να δημιουργήσει μεγάλες φάσεις, αφού φαίνεται να λείπει τόσο η χημεία όσο και το καθαρό μυαλό. Αρκετές φορές η ομάδα αναπτύσσεται σωστά και τα χαλάει στην τελική πάσα.

΄Οποιο και να είναι το πρόβλημα πρέπει να διορθωθεί άμεσα. Στην αρχή της χρονιάς λέγαμε για τα λάθη στην άμυνα, τώρα που έχει φτιάξει κάπως το πράγμα, παρατηρείται θέμα μπροστά. Αν θέλουμε να ξαναμπούμε στην διεκδήκηση καλύτερων ημερών, η ρέντα στο σκοράρισμα πρέπει να επανέλθει.