Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Δύσκολα τα Σαββατοκύριακα μακριά της

Δύσκολα τα Σαββατοκύριακα μακριά της

img_5380


Όσο κι αν δεν ικανοποιεί η ΟΜΟΝΟΙΑ μέχρι στιγμής, η ανυπομονησία του κόσμου να πάει στο γήπεδο είναι δεδομένη. Ήταν βλέπετε και η τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στην μέση, που στέρησε το γήπεδο από τους φίλους της ομάδας για 2 ολόκληρους μήνες. Είμαστε ρεαλιστές, η προσέλευση τη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ, δύσκολα θα είναι αντάξια της δύναμης του ΛΑΟΥ. Μόνη της όμως δεν θα την αφήσει, θα είναι αρκετές οι χιλιάδες στο γήπεδο. Σαββατοκύριακα σαν αυτό χωρίς ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι δύσκολα.

Όλες αυτές τις μέρες που δεν είχαμε μπάλα, οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ένιωσαν ξανά τη στήριξη του ΛΑΟΥ. Τόσο στην κρατική έκθεση, όσο και στην Μακαρίου χθες, οι ποδοσφαιριστές δέχθηκαν επίθεση αγάπης. Αυτή η αγάπη και η στήριξη όμως, δεν πρέπει να εκληφθούν ως ανοχή στις μέτριες εμφανίσεις και τα άσχημα αποτελέσματα. Αντιλαμβανόμαστε τις οικονομικές δυσκολίες, δεν αποτελούν όμως άλλοθι, ξέρουμε πως μπορούν να παίξουν πολύ καλύτερα, να ανεβάσουν την ΟΜΟΝΟΙΑ ψηλά.

Ο κόσμος θα είναι εκεί την Κυριακή, ελπίζουμε το ίδιο και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Όπως κάνει ο απλός κοσμάκης το καθήκον του, πρέπει να το κάνει και το τεχνικό τημ, οι παίκτες και όλοι εκείνοι που είναι υπεύθυνοι για να τους προσφέρουν τις κατάλληλες συνθήκες εργασίας.