Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εβδομάδα αποδείξεων

Εβδομάδα αποδείξεων

img_5500


Κερδίζουμε ή τελειώνουμε, είναι τόσο απλό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ μπαίνει σε μια πολύ κρίσιμη εβδομάδα κι ας είναι ακόμα Οκτώβριος. Την Κυριακή, αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και ξέρει πως αν δεν κερδίσει, θα μείνει και φέτος με τα όνειρα, ψάχνοντας κίνητρα για να παίξει μπάλα το υπόλοιπο της σαιζόν. Και δεν μας αρμόζουν τα κίνητρα στο στυλ “η δεύτερη θέση πάει Τσάμπιονς Λιγκ”. Μόνο το πρωτάθλημα μας ικανοποιεί.

Αυτή την εβδομάδα η ΟΜΟΝΟΙΑ δίνει εξετάσεις και καλείται να αποδείξει ότι έχει αυτό που χρειάζεται. Προηγήθηκε χρόνος ξεκούρασης λόγω των υποχρεώσεων με εθνικές, αλλά και επίθεση αγάπης και στήριξης από το κόσμο στους παίκτες. Την ίδια αγάπη και σεβασμό, περιμένουμε τώρα να δείξουν οι παίκτες προς τον κόσμο, παίζοντας μπάλα αντάξια του ονόματος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και δείχνοντας πως θα κτυπήσουν μέχρι τέλους τον τίτλο.

Το σωματείο μας έχει 1002 προβλήματα, τα ξέρει όλος ο κόσμος. Από τη στιγμή όμως που θέλουμε να λέμε πως έχουμε ομάδα πρωταγωνίστρια, αυτά δεν πρέπει να αποτελούν άλλοθι για το αγωνιστικό κομμάτι. Άνθρωποι είμαστε όλοι, καταλαβαίνουμε πως επηρεάζονται και οι παίκτες, όμως εκπροσωπούν την ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να κερδίζουν κάθε εβδομάδα.