Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Εξαργύρωσαν την καλή τους παρουσία

Εξαργύρωσαν την καλή τους παρουσία

img_2258


Στην αποστολή του σημερινού παιχνιδιού συμπεριλήφθηκαν δυο νεαροί Κύπριοι, οι Χριστόφορος Χαραλάμπους και Γιάννης Χατζηβασίλης. Οι δυο τους εξαργύρωσαν έτσι την πολύ καλή παρουσία που είχαν στον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην ομάδα του Ν&Σ Ερήμης.

Ο Χριστόφορος έβγαλε χωρίς προβλήματα το ματς, ενώ ο Γιάννης παρότι δεν σκόραρε, ήτα διαρκής απειλή και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες. Πλέον μεταφέρουν το παιχνίδι τους σε πιο μεγάλη σκηνή, σε υψηλότερο επίπεδο. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως χρησιμοποιηθούν, αυτό είναι άλλωστε και το ζητούμενο! Πίσω από αυτούς, δουλεύουν σκληρά για να έχουν ευκαιρίες και άλλοι μικροί όπως ο Ρουσιάς, ο Φιλιώτης, ο Θεράποντος και ο Γκανίου.

Με τη συμπερίληψη του Χριστόφορου και του Γιάννη, η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει στην αποστολή 4 Κύπριους. Οι Κυριάκου και Εφραίμ αναμένεται να είναι στην εντεκάδα, οι άλλοι δύο στον πάγκο. Δεν κάνουμε ποτέ διακρίσεις ανάμεσα σε παίκτες μας, καθαρά για λόγους βιωσιμότητα όμως, όσο περισσότεροι Κύπριοι από την ακαδημία μας ανεβαίνουν, τόσο το καλύτερο.