Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επανεκκίνηση

Επανεκκίνηση

img_3905


Στο ΓΣΖ ταξιδεύει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ για να αντιμετωπίσει την Αλκή (18:00, live omonoianews.com). Οι πράσινοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους το κακό ξεκίνημα και να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ αγνοεί τη νίκη από τη δεύτερη αγωνιστική, όταν είχε κερδίσει την ΕΝΠ στο ΓΣΠ με 4-0.

Ο αγώνας θεωρητικά είναι βατός και πρέπει να καθαρίσει νωρίς. Στο ποδόσφαιρο όμως δεν παίζει μπάλα η θεωρία αλλά οι παίκτες. Και αν αυτοί του Σαβέφσκι δεν αποδώσουν σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, θα κάνουν μάγκες τους νεαρούς της Αλκής που παίζουν χωρίς το παραμικρό άγχος. Η ΟΜΟΝΟΙΑ οφείλει να είναι σοβαρή από το πρώτο λεπτό του αγώνα, να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να δείξει πως είναι έτοιμη για το δύσκολο παιχνίδι της άλλης εβδομάδας.

Την επανεκκίνηση ψάχνει λοιπόν η ΟΜΟΝΟΙΑ. Θέλει στην ουσία σήμερα να γυρίσει σελίδα αγωνιστικά και αν αρχίσει σιγά σιγά να δείχνει πως φέτος θα είναι πρωταγωνίστρια. Μετά τις χθεσινές απώλειες της ΑΕΛ, μπορεί να μειώσει και την απόσταση από την κορυφή. Έχουμε όμως την άποψη πως αυτή τη στιγμή που μιλάμε, προέχει να βλέπουμε τα δικά μας, να βελτιωνόμαστε συνεχώς και παιχνίδι παιχνίδι αν δούμε που θα βγούμε.