Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Επιβάλλεται να έχει το εύκολο γκολ

Επιβάλλεται να έχει το εύκολο γκολ

img_6079


Είναι πολλά τα στοιχεία που κρίνουν ένα ποδοσφαιρικό αγώνα, ειδικά έναν υψηλού βαθμού δυσκολίας, σαν αυτό που δίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή. Ένα από αυτά, είναι το εύκολο γκολ, το οποίο η στατιστική δείχνει πως η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτή τη στιγμή δεν έχει. 1 γκολ στους 3 τελευταίους αγώνες, συνολικά 6 στους 5.

Οι αριθμοί βέβαια λένε τη μισή αλήθεια, γιατί η αλήθεια είναι πως η ΟΜΟΝΟΙΑ γενικά στα τελευταία 3 παιχνίδια, έφτιαξε λίγες κλασσικές ευκαιρίες. Δεν μπορεί λοιπόν να πέφτουν όλες οι ευθύνες στον εκάστοτε επιθετικό, αναλογούν κάποιες και στους παίκτες που έχουν την ιδιότητα του δημιουργού στην ομάδα, ίσως να αναλογούν και στο τεχνικό τημ για τη τακτική. Τα μπακ για παράδειγμα φέτος, δεν ανεβαίνουν όσο πέρσι και αυτό έχει τις συνέπειες του.

Όπως και  να έχει, τις ευκαιρίες που βρήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν τις έκανε γκολ και τα κανόνια μας έχουν σιγήσει. Ειδικά ο Ούκας Γκικίεβιτς μπήκε ιδανικά στις υποχρεώσεις του με το τριφύλλι στο στήθος σκοράροντας 3 γκολ σε 4 παιχνίδια, μετά όμως η ρέντα του έσπασε. Ίσως να τον επηρέασε και το “μια μέσα μια έξω από την εντεκάδα”, με δεδομένο όμως ότι είναι ο επικρατέστερος να ξεκινήσει στο ματς της Κυριακής, ελπίζουμε ότι θα επανέλθει άμεσα στις καλές εμφανίσεις.