Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θέλει προσοχή η Σαλαμίνα

Θέλει προσοχή η Σαλαμίνα

img_3561


Είναι η τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα που μιλάμε για φορμαρισμένο αντίπαλο που χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Δεν φοβόμαστε κανέναν, ούτε όμως υπερβάλλουμε στα όσα λέμε. Έτυχε να αντιμετωπίζουμε ομάδες που είναι σε καλή κατάσταση. Την ΑΕΚ και τη Δόξα, τις βάλαμε στον τόπο τους, ελπίζουμε το ίδιο να γίνει και με τη Νέα Σαλαμίνα.

Η ομάδα της Αμμοχώστου, προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες. Την 6η αγωνιστική κέρδισε την ΑΕΛ με 2-0 στο Αμμόχωστος ενώ το Σάββατο, κατέβαλε την ΑΕΚ με 0-1 στο Στάδιο Γ.Σ.Ζ. Και οι δύο νίκες της άξιζαν, δεν τις έκλεψε. Ήταν η καλύτερη ομάδα και πήρε τους βαθμούς, ενώ καλύτερη ήταν και κόντρα στο Αποέλ από το οποίο έχασε. Η Νέα Σαλαμίνα είναι μια καλή ομάδα, που αν της το επιτρέψουμε θα κάνει τη ζημιά.

Αν από την άλλη παίξουμε ξανά σαν ΟΜΟΝΟΙΑ, εύκολα ή δύσκολα θα κερδίσουμε. Ίσως να είναι καλό που παίζουμε κόντρα σε ομάδας που είναι σε καλή κατάσταση. Τους βλέπουμε με τη δέουσα σοβαρότητα, δεν τους υποτιμούμε, ούτε χαλαρώνουμε. Τα παιχνίδια αυτά εξαρτώνται αποκλειστικά από την ΟΜΟΝΟΙΑ, αρκεί αυτή να τα προσεγγίσει κατάλληλα και να κτυπήσει εκεί που πρέπει.