Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Θύμισε ΟΜΟΝΟΙΑ…

Θύμισε ΟΜΟΝΟΙΑ…


Με χαμόγελο έφυγε μετά από καιρό ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από το γήπεδο. Όχι γιατί η ομάδα του έκανε την τέλεια εμφάνιση, αλλά γιατί του υπενθύμισε πως έχει μεγάλες δυνατότητες και ότι μπορεί να αποδώσει πολύ καλύτερα από όσα είχε δείξει στις πρώτες αγωνιστικές. Οι παίκτες του Σαβέφσκι σε κάποια διαστήματα θύμισαν…ΟΜΟΝΟΙΑ και έδιωξαν ένα μεγάλο βάρος από πάνω τους με το τρίποντο που πήραν.

Διάθεση, πείσμα, πάθος ήταν τα χαρακτηριστικά που φάνηκαν από νωρίς στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα, μεταφράζονταν σε κινητικότητα, κατοχή της μπάλας, κυκλοφορία και σε κάποιες στιγμές ωραίους συνδυασμούς. Υπήρξαν και μέτρια διαστήματα, στο τέλος η ΑΕΚ μπορούσε να φύγει και με βαθμό. Η βελτίωση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ όμως επισκίασε εκείνα τα διαστήματα και άφησε ικανοποιημένο το κόσμο της.

Το ταβάνι αυτής της ομάδας απέχει ακόμα από αυτό που είδαμε. Υπάρχει ακόμα αρκετή δουλειά να γίνει και καλά κάνουμε να το θυμίζουμε καθημερινά στον εαυτό μας. Το σημαντικό από ψες όμως είναι πως οι πράσινοι έδωσαν διαπιστευτήρια και απέδειξαν πως μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και να ονειρεύονται αγωνιστικά, καλύτερες μέρες. Τώρα κεφάλια μέσα και σκληρή δουλειά!