Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κάτι ήξερε ο Τόνι

Κάτι ήξερε ο Τόνι

ns018565_0


Της Άντριας Χήρα, balla.com.cy

Η επιβλητική εξάρα της Ομόνοιας, κόντρα στην Δόξα το βράδυ του Σαββάτου, σκόρπισε χαμόγελα στο στρατόπεδο των «πρασίνων». Παίκτες, τεχνική ηγεσία, κόσμος και διοικητικό συμβούλιο, έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού βλέπουν την ομάδα τους ότι αρχίζει να προσαρμόζεται σιγά-σιγά στην κούρσα του πρωταθλήματος.

Μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας είδαμε την Ομόνοια να πετυχαίνει έντεκα γκολ (πρωτάθλημα και κύπελλο), να έχει αποτελεσματικότητα, αποφασιστικότητα και πίστη για ένα καλύτερο αύριο στην ομάδα. Είναι ευρέως γνωστό ότι το τριφύλλι, δεν άρχισε όπως θα ήθελε την χρονιά, μέχρι τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, μόνο απογοήτευση και θυμό σκορπούσε, τώρα όμως είναι αλλιώς. Η δεύτερη σερί νίκη δεν άργησε να έρθει και πλέον όλοι ελπίζουν ότι η ομάδα θα συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα, στο βατό πρόγραμμα που έχει μπροστά της.

Ο Τόνι Σαβέβσκι δικαιώνεται εκ του αποτελέσματος για την εμπιστοσύνη που έδειξε εξ αρχής στους ποδοσφαιριστές του, σημειώνοντας σε κάθε συνάντηση του με τα ΜΜΕ, ότι η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Ο Σκοπιανός τεχνικός μπορεί προ εβδομάδων να ήταν υπό αμφισβήτηση από το ΔΣ της ομάδας, τώρα όμως κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό για τον ίδιο. Η Ομόνοια με τα γνωστά της προβλήματα, διοικητικά και οικονομικά, κατάφερε να σταθεί αγωνιστικά στα πόδια της και να δείξει επιτέλους τον πραγματικό της εαυτό.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ακούγαμε τον Τόνι να συστήνει ψυχραιμία στο κόσμο εκφράζοντας την άποψη του ότι η ομάδα σύντομα θα βρει τα πόδια της… Τελικά όσα έλεγε δεν ήταν λόγια του αέρα, κάτι ήξερε και ο ίδιος… Ο Σαβέβσκι δικαιώθηκε για όσα έλεγε και οι ποδοσφαιριστές του έδειξαν πως αναγνωρίζουν σε ποια ομάδα αγωνίζονται.

Τα έξι πολύ όμορφα γκολ στο Μακάρειο, δεν ήρθαν μόνο λόγω αποτελεσματικότητας της ομάδας, αλλά και ότι η Δόξα δεν ήταν στα κέφια της. Πλέον ο Τόνι και η παρέα του εστιάζουν την προσοχή τους στο επόμενο παιχνίδι, με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα στο ΓΣΠ, ελπίζοντας πάντα ότι το σερί θα έχει και συνέχεια.