Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Και τώρα Δόξα

Και τώρα Δόξα

img_1815


Αποστολή εξετελέσθη στο κύπελλο και αφού έχουν τονιστεί τα θετικά και αυτά που πρέπει να κρατήσει η ΟΜΟΝΟΙΑ, πάμε παρακάτω! Ούτε ένα λεπτό παραπάνω δεν έχει να διαθέσει η ομάδα μας στον χθεσινό αγώνα, αφού σε 48 και κάτι ώρες, έχει νέο αγώνα, για άλλο θεσμό και υψηλότερου βαθμού δυσκολίας!

Η Δόξα είναι πιθανότατα ο πιο δύσκολος αντίπαλος στο κατά τα άλλα βατό πρόγραμμα της ομάδας του Τόνι Σαβέφσκι. Προέρχεται από δυο μεγάλες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο και παρά την χαμηλή δυναμικότητα των αντιπάλων της, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε πως στο φιλικό του Αυγούστου είχε κερδίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ένα φιλικό που είχε φέρει μουρμούρες.

Τόσο πάντως η εικόνα, όσο και το αποτέλεσμα του παιχνιδιού δεν εξαρτώνται από τη Δόξα, σε όσο καλή κατάσταση κι αν βρίσκεται. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μεγάλη ομάδα από τις δύο, έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως έχει τα κότσια που χρειάζονται και καλείται να παίξει ακόμα καλύτερα για να πάρει το τρίποντο. Εφόσον αποδώσει σε επίπεδα ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεν έχει κάτι να φοβηθεί η ομάδα του Σαβέφσκι.