Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Κερδίζει κι όλα αλλάζουν

Κερδίζει κι όλα αλλάζουν

sak_3682


Ένα κομβικό παιχνίδι, που ίσως καθορίσει ακόμα και τους στόχους της ομάδας μες τη χρονιά, δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι πράσινοι υποδέχονται την ΑΕΚ στο ΓΣΠ και θέλουν μόνο τη νίκη, για να αλλάξουν για τα καλά τη ψυχολογία ολόκληρου του οικοδομήματος. Η ομάδα μας έχει τεράστια ανάγκη τόσο το τρίποντο όσο και την καλή εμφάνιση που θα πείσει πως έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο.

Προφανώς η ΑΕΚ δεν είναι ευκαταφρόνητος αντίπαλος, το αντίθετο, είναι μια ομάδα που ως τώρα κέρδισε συμπάθειες και εντυπώσεις. Όταν όμως ο αγώνας έχει τόσο μεγάλη σημασία για την ΟΜΟΝΟΙΑ, το ποιος είναι ο αντίπαλος και τι κάνει αυτός, δεν πρέπει να έχει τόσο μεγάλη σημασία. Εκείνου που πρέπει να μετρήσει είναι το πως θα παίξει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Πόσο θα δείξει ότι το θέλει, πόσο θα πατήσει τον αντίπαλο ώσπου αυτός να υποκλιθεί.

Νίκη σήμερα και όλα αλλάζουν, αγωνιστικά πάντα ομιλώντες. Η ομάδα θα ηρεμίσει, θα δει το πρόγραμμα της υπό άλλη οπτική γωνία, πιο αισιόδοξη, θα κερδίσει χρόνο για να βελτιωθεί. Είναι από εκείνες τις στιγμές μέσα σε μια σαιζόν που είτε αντιδράς, κάνεις δικό σου εκείνο που θέλεις με το έτσι θέλω, είτε συμβιβάζεσαι στη μετριότητα και ψάχνεις τα θετικά να πιαστείς. Οι παίκτες αποφασίζουν πώς θα είναι η δική μας σαιζόν…