Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Λογικά θα ξεκουράσει παίκτες

Λογικά θα ξεκουράσει παίκτες

img_1821


Το μυαλό όλων μας ασυναίσθητα τρέχει στο παιχνίδι κόντρα στη Δόξα, ενδιάμεσα όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και αγώνα για το κύπελλο Κύπρου κόντρα στον Ν&Σ Ερήμης. Ο αντίπαλος προέρχεται από μικρότερη κατηγορία και αναμένεται κάποιοι παίκτες να ξεκουραστούν, ενώ άλλοι θα πάρουν τις ευκαιρίες που τόσο καιρό ζητάνε.

Μορέιρα, Αντράντε, Ασσίς, Σκέμπρι, πρέπει να θεωρείται σίγουρο πως δεν θα ξεκινήσουν αύριο. Αρκετές πιθανότητες να μείνουν εκτός έχουν και οι Σκαραμοτσίνο, Εφραίμ, Σοάρες. Οι παίκτες αυτοί έχουν τραβήξει το κουπί μέχρι τώρα με τους Σκέμπρι, Εφραίμ και Σοάρες να έχουν δώσει και διεθνείς αγώνες με την Εθνική.

Στην εντεκάδα, πέραν του Κόριν Μπρουκς, περιμένουμε να δούμε καταρχάς παίκτες όπως ο Αγκουϊάρ, ο Αλαμπί και ο Θερβέρα, δηλαδή που ψάχνουν είτε τα λεπτά, είτε την επιστροφή τους στους βασικούς. Από κει και πέρα, ίσως ξεκινήσουν και ποδοσφαιριστές που δεν έχουμε δει καθόλου ως τώρα, όπως ο Εμπέμπα, ο Γκανίου, ο Αλίπιο, ο Χριστόφορος Χαραλάμπους.

Ο αγώνας προσφέρεται για αλλαγές, όμως οι παίκτες πρέπει να τον προσεγγίσουν με σοβαρότητα. Να τελειώνουν από νωρίς το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά και να δουν τον αγώνα με τη Δόξα και επίσημα.