Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με σοβαρότητα για τη νίκη

Με σοβαρότητα για τη νίκη

img_0973


Τον πρώτο της αγώνα για το θεσμό του κυπέλλου δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ που φιλοξενείται από την ομάδα του  Νίκου & Σωκράτη Ερήμης, στο κοινοτικό στάδιο του χωριού. Προφανώς η ομάδα μας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, πρέπει όμως να προσεγγίσει τον αγώνα με σοβαρότητα για να τελειώνει από σήμερα, αλλά και για να εκμεταλλευτεί τον αγωνιστικό χρόνο.

Στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά, ειδικά αν επιτρέψεις με την απόδοση σου να γίνουν τρελά πράγματα. Για αυτό το λόγο ο Τόνι Σαβέφσκι έχει ζητήσει από τους παίκτες του να αντιμετωπίσουν τον αγώνα σοβαρά, να κερδίσουν με καθαρό σκορ και να μην δώσουν αφορμές ούτε για χαρακίρι, ούτε για αρνητικά σχόλια. Ο αγώνας είναι νοκ άουτ, έτσι δεν μπορεί να προσεγγιστεί με ελαφρότητα.

Ο Τόνι Σαβέφσκι θα ξεκουράσει όπως φαίνεται αρκετούς ποδοσφαιρισιτές, ενώ θα χρησιμοποιήσει άλλους που έχουν παίξει ως τώρα λιγότερο. Οι παίκτες αυτοί πρέπει να δουν τον αγώνα σαν ευκαιρία να δείξουν πως αξίζουν λεπτά, αλλά και για να παραμείνουν σε καλή κατάσταση για τη συνέχεια. Αν δουν το παιχνίδι σαν αγγαρεία, θα έχουμε προβλήματα.