Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Με την ίδια αποτελεσματικότητα μπροστά

Με την ίδια αποτελεσματικότητα μπροστά

img_3897


Το δυνατό σημείο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ μέχρι στιγμή στο πρωτάθλημα, βάση των αριθμών, είναι η άμυνα της. Έχοντας δεχθεί μόλις 1 γκολ στους τελευταίους 6 αγώνες και 4 συνολική, το μηδέν παθητικό φαίνεται να είναι το στοιχείο στο οποίο κτίζει η ομάδα του Σαβέφσκι. Την Κυριακή πάντως, θα χρειαστεί άλλο ένα στοιχείο που είδαμε πρώτη και μοναδική φορά φέτος κόντρα στη Δόξα: η αποτελεσματικότητα.

Η Νέα Σαλαμίνα δεν έχει δεχθεί γκολ εδώ και 3 αγωνιστικές. Κέρδισε 0-1 το Παραλίμνι, 2-0 την ΑΕΛ και 0-1 την ΑΕΚ. Πριν από αυτό έχασε με 0-1 από το Αποέλ. Ξεκάθαρα πρόκειται για ομάδα με αμυντικές αρετές, αφού συνολικά δέχεται λιγότερο από 1 γκολ το παιχνίδι, έχοντας 6 γκολ παθητικό. Μπροστά έχει πετύχει 7 γκολ, κάτι που δείχνει πως μπορεί να μην είναι φόβητρο η επίθεση της, αλλά σκοράρει.

Αποτελεσματικότητα λοιπόν. Αναμένεται πως η ΟΜΟΝΟΙΑ θα βρει λιγότερες ευκαιρίες από ότι κόντρα στη Δόξα. Όσες κι αν βρει πρέπει να αξιοποιηθούν με το καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να σπάσει το σερί του μηδέν παθητικού της Σαλαμίνας και να πάρει η ομάδα μας τους υπερπολύτιμους 3 βαθμούς.