Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μπροστά, όλα παίζονται

Μπροστά, όλα παίζονται

sak_8756


Πολύ δύσκολα μπορεί κάποιος να προβλέψει με ασφάλεια την εντεκάδα που θα παρατάξει τη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ ο Τόνι Σαβέφσκι. Η ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι είχε αρκετές αλλαγές, αλλά και πάλι δεν ικανοποίησε με αποτέλεσμα ειδικά στο μεσοεπιθετικό χώρο, όλα να παίζονται.

Στην άμυνα οι 4 από τις 5 θέσεις είναι μάλλον καλυμμένες. Θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη αν κάποιος από τους Μορέιρα, Σκαραμοτσίνο, Ζοάο Πάουλο και Κυριάκου μείνει εκτός. Μένει να δούμε αν ο Σερφά που ήταν βασικός κόντρα στην Αλκή θα διατηρήσει τη θέση του, ή αν θα εκτοπιστεί από τον Αλαμπί.

Στα χαφ τώρα, η εικόνα του άξονα δεν ήταν μέχρι στιγμής αυτή που πρέπει. Πέρσι Σοάρες, Λεάντρο και Ασσίς έκαναν πράγματα και θαύματα, φέτος όμως δεν είδαμε κάτι παρόμοιο. Ο Ρενάτο Μαργκάσα λοιπόν, ίσως ο μοναδικός με θετικό πρόσημο κόντρα στην Αλκή, απειλεί να σπάσει την τριάδα.

Τέλος, όσον αφορά την τριπλέτα της επίθεσης, τα πράγματα είναι ακόμα πιο μπερδεμένα. Θα παίξει με βαρύ φορ (Γκικίεβιτς) ή με το Σκέμπρι; Επηρεάζει η απόφαση του, τα άκρα; Εφραίμ, Τέιλορ, Πλατινί, Σκέμπρι και Γκικίεβιτς, έχουν όλοι τις πιθανότητες τους να βρεθούν στην εντεκάδα.