Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή

Να εκμεταλλευτεί τη διακοπή

img_6919


Οι τρεις βαθμοί ήρθαν, η απόσταση από την κορυφή μειώθηκε, η πίεση έγινε λιγότερη. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως έχει πάρα πολλή δουλειά να κάνει αν είναι να μπει με αξιώσεις στην κούρσα του τίτλου, γιατί με την εικόνα που εκπέμπει αυτή τη στιγμή δεν έχει ελπίδες. Στο πρωινό μας κομμάτι μιλήσαμε για αυτοπεποίθηση και για έμπνευση. Υπάρχουν και αγωνιστικά θέματα που πρέπει να διορθωθούν.

Μεσοεπιθετικά κάτι έχει χαλάσει. Μεγάλοι παίκτες ο Χριστοφή και ο Άλβες, δεν είναι όμως μόνο η απώλεια του που χάλασε τη χημεία. Σοάρες, Λεάντρο, Ασσίς, Εφραίμ, Σκέμπρι πέρσι σε πολλές στιγμές έκρυβαν την μπάλα, φέτος αυτό όμως δεν συμβαίνει. Ατομικά κάποιοι από τους προαναφερθέντες ακόμα ψάχνονται, ομαδικά έχει χαθεί εκείνη η ομοιογένεια που τους βοηθούσε να βρίσκουν ο ένας τον άλλο με κλειστά μάτια. Το αποτέλεσμα είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ να φτιάχνει λίγες φάσεις.

Η διακοπή δίνει δυο εβδομάδες στο τεχνικό τημ να δει τι πάει στραβά και να το δουλέψει. Η ΑΕΚ σίγουρα δεν είναι Αλκή, μέχρι στιγμής εντυπωσιάζει και θα χρειαστούν πολλά περισσότερα για να λυγίσει. Το παιχνίδι εναντίων της ομάδας του Ελευθερόπουλου, μπορεί να αποτελέσει απαρχή μιας μεγάλης αντεπίθεσης, μπορεί όμως να γίνει και ταφόπλακα των ονείρων μας, ανάλογα με το πως θα εμφανιστεί η ΟΜΟΝΟΙΑ.