Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Να προσεγγιστεί σαν τελικός

Να προσεγγιστεί σαν τελικός

img_8182


Είναι κρίμα στην 6η κιόλας αγωνιστική να μιλάμε για τελικούς. Η αλήθεια είναι όμως πως το παιχνίδι με την ΑΕΚ τέτοιος είναι και σαν τέτοιος πρέπει να προσεγγιστεί. Οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, βάζει μάλλον ταφόπλακα στα όποια όνειρα μας για (αγωνιστική) ανάσταση. Γιατί δεν επηρεάζει μόνο τη βαθμολογία το παιχνίδι, επηρεάζει πολλά περισσότερα.

Υπάρχει καταρχάς η προφανής ανάγκη να ξεπεράσουμε βαθμολογικά τον επόμενο αντίπαλο μας και να μειώσουμε την απόσταση από τις ομάδες που κυνηγάμε. Βαθμοί από αυτούς που είναι μπροστά μας θα χαθούν σίγουρα, άλλωστε κάποιοι παίζουν μεταξύ τους, έτσι η νίκη θα βελτιώσει σίγουρα τη θέση μας.

Είναι όμως τελικός, γιατί είναι η 4η φορά που η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δείξει πως έχει εκείνο που χρειάζεται για να διεκδικήσει κάτι καλό. Τις προηγούμενες 3 απέτυχε. Δύο ήττες από Ανόρθωση και Απόλλωνα, ισοπαλία στο ΓΣΠ με την ΑΕΛ. Όσο καλές ομάδες κι αν είναι, αν θέλεις να λες πως πας για πρωτάθλημα, αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα κερδίσεις. Η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ που έχει κλέψει εώς τώρα τις εντυπώσεις και δεν έχασε εκτός έδρας από Αποέλ και ΑΕΛ, θα δείξει στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ πως αξίζει να στηρίξει την ομάδα και θα δουλέψει ευεργετικά στη ψυχολογία του.