Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πέμπτη φορά, καθαρή η εστία

Πέμπτη φορά, καθαρή η εστία

img_3360


Αν μας το έλεγε κάποιος μετά την 1η αγωνιστική θα τον βγάζαμε τρελό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε μέχρι τότε δεχτεί τέρματα σε όλες τις επίσημες υποχρεώσεις της (Ευρώπη και Πρωτάθλημα), με την πλειοψηφία αυτών να προέρχονται με ευθύνη δική μας. Σήμερα όμως, μετά και την ολοκλήρωση του έβδομου αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, η ομάδα μετράει 5 καθαρές εστίες!

Οι πράσινοι έχουν δεχθεί γκολ μόνο από την Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Και τις δύο φορές, η ομάδα έχασε, ότι κι αν σημαίνει αυτό. Κατά τα άλλα, κράτησαν το μηδέν πίσω κόντρα σε ΕΝΠ, ΑΕΛ, Αλκή, ΑΕΚ και Δόξα. Σε κάποια παιχνίδια το μηδέν παθητικό επιτεύχθηκε με άνεση (ΕΝΠ, Αλκή) σε άλλα τα χρειαστήκαμε, αλλά γκολ δεν δεχθήκαμε.

Η άμυνα φαίνεται να βρήκε χημεία και τα ατομικά λάθη έχουν περιοριστεί, όμως αυτό δεν σημαίνει πως όλα λειτουργούν τέλεια. Το ότι μέχρι και χθες που κερδίσαμε 6-0 χρειάστηκε η κλάση του Μορέιρα για να μην δεχτούμε γκολ (δυο από τις αποκρούσεις, πιθανότατα μόνο ο Μορέιρα να μπορεί να τις κάνει στο νησί μας) επιβεβαιώνει του λόγου του αληθές. Δεν περιμένουμε βέβαια να μην κάνουν φάσεις οι αντίπαλοι μας, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο. Απλά λέμε, πως μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα και πρέπει να εργαστούμε σκληρά για αυτό.