Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Παίξτε μπάλα και τους έχετε

Παίξτε μπάλα και τους έχετε

img_0897


Οι μέρες περνάνε και από αύριο, με την επιστροφή των διεθνών, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα μπει στην τελική ευθεία για το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ Λάρνακας. Ο αντίπαλος μετράει ένα βαθμό περισσότερο από τους πράσινους και έχει μέχρι στιγμής κλέψει τις εντυπώσεις. Από τη στιγμή όμως που αντιμετωπίζει την ΟΜΟΝΟΙΑ και μάλιστα στο σπίτι της, μπροστά στους οπαδούς της, δεν έχει λόγο στο ποιος θα φύγει νικητής.

Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι δεν έχει αποδώσει ποδόσφαιρο αντάξιο των δυνατοτήτων της μέχρι στιγμής. Το λέμε με ασφάλεια, γιατί 8 τουλάχιστον από τους 11 παίκτες που θα παρατάξει ο κόουτς τη Κυριακή στον αγώνα, ήταν μέλη της περσινής ομάδας που μέσα σε ένα μήνα κέρδισε δύο φορές, μέσα και έξω την ΑΕΚ. Ούτε η ΑΕΚ έχει αλλάξει τόσο πολύ που να μας τρομάζει, έτσι αισιοδοξούμε πως αν η ομάδα μας παίξει αυτό που ξέρει, θα στείλει στα σπίτια τους χαρούμενους τους φίλους της.

Τίποτα δεν έχει χαθεί, είναι όμως λάθος να μην βλέπουμε πως όπως παίζουμε δεν πάμε μακριά. Ο αγώνας εξαρτάται από την απόδοση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, δεδομένου όμως ότι αυτή θα ανεβεί και θα θυμίσει την περσινή ομάδα του δευτέρου γύρου. Τη στήριξη την έχει, το ίδιο και τις δυνατότητες. Τρόπο θέλει…