Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Πεισμώστε, αντιδράστε, κερδίστε

Πεισμώστε, αντιδράστε, κερδίστε

img_8148


Η αγάπη που εισπράττουν και νιώθουν τις τελευταίες μέρες στο περίπτερο της κρατικής έκθεσης οι παίκτες της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι πρωτοφανής. Όχι γιατί δεν την έχουν βιώσει παρόμοιες εκδηλώσεις στο παρελθόν, αλλά γιατί ζουν τέτοιες σκηνές ενώ βρίσκονται στο -5 και δεν έχουν παίξει ακόμα ποδόσφαιρο αντάξιο της αξίας και της ποιότητας τους.

Με ένα συμβούλιο υπό παραίτηση και εν μέσω των οικονομικών προβλημάτων, είναι προφανές πως οι ελπίδες για καλύτερες μέρες αγωνιστικά, πέφτουν στους παίκτες, το τεχνικό τημ και τον κόσμο. Παρόμοια ήταν η κατάσταση και πέρσι, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να αποδίδει υπέροχο ποδόσφαιρο, το καλύτερο στο νησί κατακρίβιαν και να κερδίζει κατά κράτος τις εντυπώσεις.

Από τη στιγμή που οι ίδιοι δημιούργησαν προηγούμενο, δικαιούμαστε να έχουμε απαιτήσεις. Κύρια μας επιθυμία λοιπόν είναι να δούμε τους παίκτες μας να πεισμώνουν από την κριτική που δέχονται, να αντιδράσουν κόντρα στην κατάσταση που επικρατούν και να κερδίσουν την ΑΕΚ. Καλοί οι Λαρνακείς, η αλήθεια να λέγεται, είμαστε όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ και είναι καιρός να αρχίσουμε να το δείχνουμε.