Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Συγκέντρωση στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση

Συγκέντρωση στην άμυνα, αποτελεσματικότητα στην επίθεση

img_3710


Στις πρώτες αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ έβγαλε μιαν, μάλλον αλλοπρόσαλλη εικόνα, καθαρά αγωνιστικά μιλώντας. Ενώ στην Ευρώπη και μέχρι τη 2η αγωνιστική η ομάδα έδειχνε πως μπροστά βρίσκει τον τρόπο, αλλά πίσω κάνει εύκολα λάθη, στη συνέχεια κατάφερε να κρατήσει το μηδέν παθητικό πίσω, αλλά μπροστά δεν κάνει πολλές φάσεις, ούτε σκοράρει εύκολα. Κόντρα σε ΑΕΛ και Αλκή μάλιστα, ο Μορέιρα χρειάστηκε ελάχιστα, το ίδιο ισχύει όμως και για τους αντίπαλους τερματοφύλακες.

Προφανώς η βελτίωση στην άμυνα είναι καλοδεχούμενη, αν και πρέπει να τονιστεί πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Μπροστά τώρα, χρειάζεται άμεσα ανέβασμα τόσο ομαδικό, όσο και ατομικό. Η ΟΜΟΝΟΙΑ διαθέτει ποιοτικούς μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι όμως έδειξαν μεμονωμένα και σποραδικά δείγμα των ικανοτήτων τους. Όταν θέλεις όμως να πας για πρωτάθλημα, δεν έχεις τέτοια πολυτέλεια, χρειάζεσαι καλή απόδοση κάθε εβδομάδα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε δυο εβδομάδες στη διάθεση της να ηρεμήσει και να δουλέψει. Ελπίζουμε να ήταν ευεργετικές και τα αποτελέσματα της δουλειάς να φανούν στο γήπεδο. Μετά την ΑΕΚ το πρόγραμμα προσφέρεται για επιπλέον βελτίωση, αν δεν έρθουν όμως αύριο οι τρεις βαθμοί, δεν θα έχει και μεγάλη σημασία…