Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Τοποθετεί τον πήχη εκεί που πρέπει

Τοποθετεί τον πήχη εκεί που πρέπει

img_1214


Μια εβδομάδα μετά την πιο πειστική της εμφάνιση, η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να περάσει νέες εξετάσεις. Κόντρα σε μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος, την ομάδα που πέρσι της είχε σπάσει το σερί που θα την έφερνε πιο κοντά στους πρωτοπόρους, τη Δόξα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να βάλει και πάλι το καλό της κοστούμι, να κερδίσει και να θέσει τον πήχη ψηλά.

Λένε πως η επιτυχία από την αποτυχία χωρίζονται πολλές φορές από μια λεπτή γραμμή. Στη δική μας περίπτωση ισχύει απόλυτα. Ενδεχόμενη νίκη θα βελτιώσει τη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας, αλλά και τη θέση της στο πίνακα. Το βελτιωμένο κλίμα θα γίνει ακόμα καλύτερο, ο κόσμος θα πιστέψει ακόμα περισσότερο. Σε περίπτωση όμως ήττας, η ψαλίδα θα ανοίξει ξανά ενώ το κυριότερο είναι πως η διαχείριση της επόμενης μέρας θα είναι δύσκολη.

Η φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να φτάσει πολύ μακριά. Έχει την ποιότητα, έχει την προσωπικότητα, έχει τον υπέροχο κόσμο στο πλευρό της! Όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, πρέπει τουλάχιστον αυτό τον καιρό να δίνει διαπιστευτήρια κάθε εβδομάδα! Αν το πράξει σήμερα, τα πράγματα θα είναι πολύ πιο αισιόδοξα για αυτήν! Εμπρός λοιπόν ΟΜΟΝΟΙΑ, ώρα να θέσουμε τον πήχη εκεί που πρέπει!