Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Όλα περνάνε από το αγωνιστικό

Όλα περνάνε από το αγωνιστικό

ammoxostos2


Ο φάκελος για τα κριτήρια της UEFA κατατέθηκε και υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία πως θα είναι συνεπής. Για να τα καταφέρει η ΟΜΟΝΟΙΑ χρειάστηκε ένας άθλος, ας μην γελιόμαστε. Τα πράγματα θα μπορούσαν όμως να είναι αισθητά ευκολότερα, αν η εικόνα που έβγαζε η ομάδα στο γήπεδο είναι διαφορετική προς το καλύτερο.

Όχι δεν θα ανοίξουμε ξανά το θέμα αποχωρήσεων Χριστοφή, Άλβες, Σπούγκιν, γιατί η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί να παίξει καλά και χωρίς τους τρεις προαναφερθέντες. Απλά θα υπενθυμίσουμε, πως δεν μπορούν οι οικονομικές δυσκολίες του σωματείου να χρησιμοποιούνται σαν άλλοθι για τα πάντα. Δεν μπορεί να χάνετε ο έλεγχος, γιατί καθυστέρησε η πληρωμή. Θα καθυστερήσει ξανά να είστε σίγουροι, το θέμα είναι πώς το διαχειριζόμαστε σαν οικοδόμημα.

Όσοι αποτελούν το σωματείο, είτε είναι παίκτες, είτε προπονητές, είτε διοίκηση, είτε κόσμος, έχουν δικαιώματα αλλά και υποχρεώσεις! Και στο τέλος της ημέρας πρέπει να θυμούνται πως η ψυχολογία του κόσμου, περνάει μέσα από το γήπεδο. Η διάθεση του να βοηθήσει, περνάει μέσα από το γήπεδο…