Home ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Αν πει το ναι ο Ρουέδα

Αν πει το ναι ο Ρουέδα


Πίεση προς την πλευρά του Χοσέ Μανουέλ Ρουέδα εξασκεί τις τελευταίες μέρες η ΟΜΟΝΟΙΑ, έτσι ώστε ο Ισπανός μέσος να αποδεχθεί διακανονισμό για τις 350.000 ευρώ που του οφείλονται. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Goal”, οι 700.000 ευρώ που αναζητούσε προ ημερών η διοίκηση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου με ποικίλους τρόπους, μειώθηκαν στις 500.000 ευρώ, εκ των οποίων οι 350.000 αφορούν την περίπτωση του Καταλανού μέσου.

Τα πράγματα θα είναι πιο εύκολα εάν ο Ρουέδα αποδεχθεί διακανονισμό και το ποσό των 350.000 ευρώ που του οφείλεται, να του καταβληθεί σε δόσεις. Πέραν από αυτή την υπόθεση πάντως, συνεχίζεται ο αγώνας δρόμου και για άλλες οικονομικές τρύπες, υπάρχει όμως αισιοδοξία πως όλα τα υπόλοιπα θα τακτοποιηθούν. Ο κόσμος έβαλε και πάλι το χεράκι του, ο Μυλωνάς και το τημ του τρέχουν αδιάκοπα και τα λεφτά μαζεύονται σιγά σιγά.

Εάν πει το ναι ο Ρουέδα, οι πράσινοι θα τρέξουν μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα για να καλύψουν το ποσό των 150.000 ευρώ και να καταθέσουν συμπληρωμένο τον φάκελο τους. Η Επιτροπή Κριτηρίων θα γνωστοποιήσει την απόφαση της αρχές Νοεμβρίου. Αφαίρεση 6 βαθμών είναι η ποινή η οποία μπορεί να εφεσιβληθεί σε διάστημα 5 ημερών.

Διαβάστε ακόμα: Ρουέδα το κλειδί, συμπεριφορά το έγκλημα